Minilening

minileningEen minilening of microkrediet is een lening voor een klein bedrag, dat je meestal ook vrij snel weer terugbetaalt. Heel handig als je plotseling onverwachte uitgaven hebt, maar je zit krap bij kas.

Bij Cofidis Myline kan je al vanaf € 500 lenen!

Een snelle oplossing voor kleine bedragen.

Sommige mensen lenen elke maand 50 euro of 100 euro voor een paar dagen, om het dan meteen terug te betalen zodra hun loon gestort is, op het einde van de maand. De kosten van zo’n minilening van korte duur zijn telkens ook maar een paar euro, maar uiteindelijk, als je alles optelt, lopen de kosten aardig op.

Zoek je een alternatief voor een minilening? Heb je al eens aan een kredietkaart gedacht?

beobank kredietkaartenJe kan een kredietkaart aanvragen met kredietopening tot 5.500 euro. Zo heb je een doorlopend krediet, waarmee je overal (in de winkel, aan het tankstation) kan betalen. Op het einde van de maand, als je loon al gestort is, betaal je dan in 1x je factuur. Zo kan je nooit in het rood gaan op je bankrekening.

Als je elke maand je factuur betaalt, betaal je GEEN INTEREST!

Dit is de goedkoopste oplossing!

Als je toch cash geld nodig hebt, kan je met een kredietkaart ook kleine bedragen aan de geldautomaat opnemen. Dit kost je niets, zolang je het bedrag op het einde van de maand (na ontvangst van je factuur) maar weer terugbetaalt. Veel beter en goedkoper dan eender welke minilening!

Bekijk hier alle voordelen van een kredietkaart

Let op: geld lenen kost ook geld.