Is Mozzeno betrouwbaar?

mozzeno betrouwbaarMozzeno is momenteel een van de meest populaire online kredietverstrekkers. Die populariteit is niet verwonderlijk, gezien de zeer gunstige voorwaarden waaraan je kan lenen. Met een lage JKP en de mogelijkheid om een leningaanvraag rechtstreeks online in te dienen, wordt het je dan ook erg makkelijk gemaakt. Je wordt zelfs beloond als je correct terugbetaald. Te mooi om waar te zijn? Wij bekeken het en concluderen: Mozzeno werd unaniem goedgekeurd!

Start hier je aanvraag voor een lening!

Met Mozzeno leen je in 4 stappen

Alles begint met je aanvraag. Die kan je eerst simuleren door het bedrag in te geven dat jij nodig hebt en aan te geven waarvoor je het wenst te gebruiken. Mozzeno vraagt ook enkele gegevens van je op, maar geen nood, die behandelen ze in alle discretie. Je aanvraag wordt dan onmiddellijk geanalyseerd: is deze lening zowel voor jou als de kredietverstrekker interessant? Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met jouw financiële situatie, maar ook met eventuele tegenslagen.

Mozzeno is net even anders dan de klassieke kredietverstrekker, het financieringsmodel wordt ondersteund door een gemeenschap van investeerders. Deze investeerders maken jouw lening mogelijk. Nadat er genoeg investeringsgeld werd verzameld, wordt jouw lening goedgekeurd en staat het geld binnen de kortste keren op je rekening. Ook dit is uniek: wanneer je tijdig terugbetaalt, krijg je zowaar een beloning.

Laat je geld optimaal renderen en investeer!

Financiële gemoedsrust en reglementair correct

Mozzeno toont dat het wel degelijk om haar klanten geeft door een levensverzekering aan te bieden, maar werkt ook in het algemeen zeer transparant. Enerzijds heeft dat te maken met de bedrijfsfilosofie, anderzijds legt de Belgische wetgeving dit – terecht natuurlijk – op aan financiële instellingen. Voordat de financiële instelling dit verfrissende samenwerkingsmodel in ons land mocht lanceren, heeft het aan verschillende reglementaire stappen moeten voldoen. Er werd een prospectus ingeleverd bij en goedgekeurd door de FSMA. De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten is een onafhankelijke, openbare instelling die streeft naar een eerlijke en correcte behandeling van de financiële consument, jij dus, en naar integere financiële markten. In samenwerking met de Nationale Bank van België houdt deze organisatie nauwkeurig toezicht op de Belgische financiële sector.

Als de FSMA haar fiat geeft, kan je er dus zeker van zijn dat een financiële instelling integer, oprecht en correct handelt. Onder meer de risicofactoren, verantwoordelijke personen en het businessmodel van Mozzeno werden grondig gecontroleerd door de FSMA en goedgekeurd. Daarom kan Mozzeno met recht en reden zeggen dat ze het beste voor heeft met zowel kredietnemers als investeerders. Al deze informatie kan je ook tot in het kleinste detail, zelfs in het Engels, terugvinden op de website van Mozzeno en op die van de FSMA.

Het positieve geld? Naam niet gestolen!

Naast een correcte financiële dienstverlening, maakt Mozzeno ook actief werk van een van haar andere doelstellingen: de hedendaagse economie stimuleren! Hoe het dat doet? Door geld te lenen aan wie het nodig heeft, maar ook een interessant investeringsmodel aan te bieden voor wie zijn of haar geld wilt laten leven. Mozzeno wil zo vandaag al projecten realiseren die anders pas morgen mogelijk zouden zijn. Stilstand is achteruitgang en geld moet leven, circuleren en rollen!

In feite keert Mozzeno met dit zakenmodel terug naar de basis van ons economisch systeem, waarbij spaargeld wordt gebruikt om projecten van anderen te financieren. Zonder complexe structuren wordt zo aan personen als jij en ik de mogelijkheid gegeven om op een eenvoudige manier, volledig online, een lening aan te gaan. Wat je reden ook is om die lening aan te gaan, welk project je ook wenst te realiseren: Mozzeno wil je de kans geven dat ook daadwerkelijk te doen. Als particulier krijg je zo dus een unieke kans om je persoonlijk project op een verantwoorde manier te financieren en binnen de kortste keren te verwezenlijken.

Win-winsituatie voor iedereen

Mozzeno biedt leningen aan een zeer scherp Jaarlijks Kostenpercentage, waaronder de rentevoet dus valt. De JKP kan variëren van een erg voordelige 2,60%, in geval van correcte terugbetaling, tot maximaal  12,49%. Dit wordt berekend op basis van het bedrag, de duur van de overeenkomst en de risicoklasse waartoe je behoort. In plaats van een voordelige JKP voor alle financiële consumenten aan te bieden, wil Mozzeno je juist stimuleren om op tijd terug te betalen door je te belonen wanneer je hierin slaagt.

Mozzeno biedt een brede waaier aan leningen aan. Omdat op dromen geen grens mag staan, mag ook op het soort lening dat jij wilt aangaan niet teveel beperkingen worden opgelegd. Je kan lenen voor kleine verbeteringen aan je dagelijkse leven, maar evenzeer voor grote projecten om een lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling te zien gaan. Mozzeno gelooft alvast dat het kan, nu jij nog?

Start hier je aanvraag voor een lening!

Geplaatst in Advies, Mogelijkheden, Simulatie, Veelgestelde vragen Getagd met autolening, beloning correcte terugbetaling, beschermde lening, betrouwbare kredietverstrekker, direct geld lenen, elektrische fiets lening, fietslening, gecontroleerde financiële instelling, Goedkoop geld lenen, investeren zonder zorgen, lenen zonder zorgen, lening huwelijk, lening simulatie, makkelijk investeren, mozzeno betrouwbaar, online geld lenen, persoonlijke lening, project realiseren lening, prospectus mozzeno goedgekeurd, renovatielening, snel geld lenen, studentenlening, studielening, vakantielening

Let op: geld lenen kost ook geld.