Autolening

autoleningEen nieuwe auto nodig, maar niet geld genoeg geld op je rekening? Neem dan een autolening. Dat kan zeer voordelig, aan een laag tarief: vanaf 0,65%

Dat Beobank de goedkoopste autolening heeft, kan je zien in onderstaande tabel:

#JKPType leningAanbiederOmschrijvingAanvragen
#10.65%AutoleningBeobank
  • Leen tot 120% van de aankoopwaarde
  • Vlotte afhandeling
Gratis offerte aanvragen
#20.90%AutoleningBNP Paribas Fortis
#32.25%AutoleningCetelem
  • Minimaal € 2 500
  • Maximaal € 75 000
Gratis offerte aanvragen
#43.75%AutoleningKredietpunt
  • Minimaal € 2 500
  • Maximaal € 50 000
  • Voor auto's van maximaal 3 jaar oud
#54.25%AutoleningCrédior
#65.60%AutoleningKredietpartner
  • Minimaal € 500
  • Maximaal € 90 000
Gratis offerte aanvragen

 

Conclusie:

Met 0,65% rente is  Beobank de aller goedkoopste kredietverstrekker voor een autolening en niet te vergelijken met haar concurrenten. Hierdoor zijn er weinig redenen te bedenken om een autolening af te sluiten bij een andere kredietverstrekker.

Autolening simulatie

Niet zeker hoeveel je gaat moeten afbetalen per maand? Je kan eenvoudig je autolening berekenen met onze autolening simulatie. Je kan spelen met de gegevens: even de kostprijs van de wagen, rentevoet en gewenste looptijd invullen en klaar!

 

Een autolening is een geldlening waarmee u financiële armslag verkrijgt voor de aanschaf van uw auto. Het is als het ware een vorm van een persoonlijke lening. Daarbij bent u verzekerd van duidelijke voorwaarden en directe beschikking over budget.

Het is een lastige taak om de auto van uw dromen te vinden. Er is immers volop keuze, de verschillende merken hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Als u de keuze voor uw droomauto eenmaal heeft gemaakt, dan is de financiering vaak nog een issue. Door middel van het afsluiten van een autolening bent u ook financieel in staat om de aankoop van uw auto te realiseren.

Waarom een autolening?
Veel kredietverstrekkers bieden specifieke leningen aan die zijn afgestemd op de aanschaf van een auto. Een autolening is vergelijkbaar met een persoonlijke lening, maar kent enkele gunstigere voorwaarden om de aanschaf van uw auto mogelijk te maken. Natuurlijk kan de autolening worden toegespitst op uw specifieke (toekomstige) aankoop.

Een persoonlijke autolening heeft als grootste voordeel dat alle leningvoorwaarden zeer duidelijk te noemen zijn. Het rentepercentage waartegen geleend wordt, alsmede de terugbetalingstermijnen zijn vooraf overeengekomen. Daardoor weet u al voor het afsluiten van de lening waar u aan toe bent. Schommelingen op de geldmarkt hebben dus geen invloed op uw rentekosten. Dat is een groot voordeel! Bovendien verkrijgt u per direct het benodigde geldbedrag, zodat u uw droomauto direct kunt aanschaffen.

Rekenvoorbeeld
Een auto is natuurlijk een duur product, dat u niet zomaar één, twee, drie aanschaft. Het is daarom belangrijk om de aankoop goed te overwegen. Maar het aanschaffen van een auto is met behulp van een autolening ook weer niet onbetaalbaar. Bij het afsluiten van een autolening kunt u uitrekenen wat de kosten per maand zullen zijn.

Autoleningen vergelijken
Natuurlijk zijn er ook in deze markt verschillende spelers actief. De Belgische kredietverstrekkers hebben allemaal hun eigen aanbod als het om persoonlijke autoleningen gaat. Waar bent u nu aan het juiste adres? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag, kunt u op internet een vergelijking doen tussen de verschillende leningen.

Zoals u kunt zien, bestaan er behoorlijke verschillen als het aankomt op het te betalen rentepercentage. Maar ook de voorwaarden van de autoleningen kunnen per kredietverstrekker flink verschillen. Informeer daarom goed naar de voorwaarden en lees de kleine lettertjes daarbij goed!

Let op: geld lenen kost ook geld.