SMS lening? Snel geld op je rekening, kom hier!

corporate-100261274Wanneer je een vaste baan hebt, krijg je elke maand op dezelfde dag je loon op je rekening gestort. Natuurlijk gaan hier meteen al je vaste lasten vanaf en dan blijft er misschien al niet zo heel veel meer over. Het kan dus best wel eens voorkomen dat je op het punt staat om bijvoorbeeld een nieuwe bank te kopen, maar er dan ter plekke achter komt dat je niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Wanneer je dan geen spaarrekening hebt waar je geld vanaf kunt halen, zul je een andere oplossing moeten bedenken.

Direct geld op je rekening

Op zulk soort momenten kan een minilening een uitkomst zijn. Een minilening is een lening waarbij je vaak tot maximaal een paar duizend euro kunt lenen, maar wel de garantie hebt dat het direct op je rekening staat. Bij bepaalde kredietverstrekkers heb je zelfs de mogelijkheid om te sms’en, waarna het geld direct op je lening wordt gestort: een SMS lening. Een dergelijke rekening betaal je meestal binnen een korte periode terug, wat weer als voordeel heeft dat het jaarlijks kostenpercentage vrij laag is.

Verschillende aanbieders

Een zogenaamde SMS lening zul je niet snel bij een bank kunnen afsluiten. Onafhankelijke kredietverstrekkers bieden echter wel dit soort leningen aan. Op onze site kun je gemakkelijk een overzicht vinden van alle verschillende aanbieders van een dergelijke lening. Bovendien kun je meteen zien wat het minimaal en maximaal te lenen bedrag is en hoeveel geld je kwijt zult zijn aan het jaarlijks kostenpercentage.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Geplaatst in Mogelijkheden Getagd met , , , ,

Let op: geld lenen kost ook geld.