Geld lenen als je op de zwarte lijst staat = geen probleem!

coins-money-sepia-1722184-o-by-tao-zhyn-646x363Mensen die op de zwarte lijst van de Nationale Bank staan, hebben zich niet aan de betalingsverplichting gehouden van de lening die ze hadden afgesloten. Banken zijn niet soepeler geworden in het uitgeven van kredieten, zeker niet aan mensen die op de zwarte lijst zijn geplaatst. Kredietverstrekkers perken op die manier de risico’s zoveel mogelijk in. Wij bieden mensen op de zwarte lijst de mogelijkheid om te lenen, ook wanneer ze pas geweigerd zijn bij de bank.

start hier je aanvraag voor een lening

 

 

Op de zwarte lijst staan en toch lenen?

Wanneer je op de zwarte lijst wordt geplaatst, heeft dit ermee te maken dat niet tijdig of met regelmaat aan de betalingsverplichting van een lening kan worden voldaan. Je blijft in principe op de zwarte lijst tot een jaar nadat de volledige lening is afgelost. Tot de tijd dat je wordt geschrapt van de lijst, kun je bij de bank geen geld lenen. Wij bieden echter wel mogelijkheden om geld te lenen, ondanks de aantekening bij de bank.

Leen een bedrag tot € 1500

 

 

Zonder bank een krediet aanvragen

Bij ons kun je snel een eenvoudig een krediet aanvragen. Banken zijn niet meer zo vrijgevig als ze ooit waren en dus heeft het geen zin om langs de bank te gaan. Zeker niet wanneer je het geld snel nodig hebt of wanneer je bent aangetekend op de zwarte lijst. Vraag bij ons een krediet aan en je krijgt direct antwoord met een op jouw situatie afgestemd aanbod. Je kunt dan dus lenen zonder papieren rompslomp en lange wachttijd. Bij ons heb je het geld in
de meeste gevallen direct op je rekening!

Leen een groter bedrag

Geplaatst in Mogelijkheden Getagd met , , , ,

Let op: geld lenen kost ook geld.